| EET Účtenky | DWN.cz | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | FormOffice | Snadné hubnutí | Domácí účto | Recepty doma | Počítej Kalorie | Email šablony | Pletení | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Rybář |
|
| ||||||||
Slepice s bílou omáčkou | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 slepice | ||||||||
Popis: Slepici uvaříme v papiňáku s kořenovou zeleninou,celým kořením a cibulí. Když je slepice měkká, stáhneme kůži, maso rozebereme na porce. Z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku, kterou rozředíme přecezeným vývarem tak, aby vznikl hladký krém. Dobře provaříme. Dochutíme muškátem, citrónovou šťávou, solí a pepřem. Omáčka má být jemně navinulá. Vložíme porce slepice a prohřejeme. Podáváme s rýží, kterou lehce polijeme krémovou omáčkou. |