| Hromadné emaily | Omalovánky | Rybář | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | FormOffice | Domácí účto | EET Účtenky | DWN.cz | Email šablony | Pletení | Formuláře ZDARMA | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Skotský Shotbread


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:4.5.2011

Ingredience:

500 g másla
350 g hladké mouky
150 g kukuřičné mouky
350 g cukru
hnědý cukr na obalení

Popis:

Máslo a cukr zpracujeme do hmoty, vmícháme prosátou mouku a vypracujeme hmotu, kterou rozdělíme na 4 díly. Z těch pak vytvoříme válečky o průměru cca 4 cm, obalíme v hnědém cukru a zabalíme do potravinářské folie. Dáme na 30 min. do lednice ztuhnout nebo mužeme na dlouhou dobu uložit do mrazáku. Ztuhlé, ale ne zmrzlé válečky krájíme na plátky cca 1,5 cm silné, dáme na pečící folii nebo papír a pečeme v troubě při teplotě 170 stupňů asi 15 minut. necháme vychladnout a podáváme ke kávě nebo samostatně.


Jít na recept Skotský Shotbread >>