Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Skopové - Marokánský špíz Cadiz


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:18.7.2013

Ingredience:

2 jehněčí krky
sůl
pepř
1 rovná lžíce kari
1/2 lžičky chilli
2 lžíce sekané petrželky
10 stroužků lisovaného česneku
šťáva z 1 citronu

Popis:

1.Krky vykostíme po celé délce na dlouhé proužky svaloviny.
2.Smícháme všechny Ostatní přísady a maso marinujeme přes noc v chladu.
3.Proužky masa vlnkovitě po celé délce napíchneme na jehly a grilujeme po každé straně asi 8 minut.

Příloha - žlutá rýže (obarvená kurkumou) a zeleninový salát.


Jít na recept Skopové - Marokánský špíz Cadiz >>