| Formuláře na PC | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | FormOffice | Omalovánky | Domácí účto | Rybář | Snadné hubnutí | Email šablony | EET Účtenky | DWN.cz | Recepty doma | Pletení | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Skopová kýta po pastevecku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 skopová kýta | ||||||||
Popis: Očištěnou skopovou kýtu osolíme, opepříme, potřeme kremžskou hořčicí smíchanou s moukou, posypeme sekanou petrželkou a na rozpáleném oleji prudce opečeme. Přendáme do pekáčku, obložíme kousky mrkve, celeru, vložíme bobkový list, jalovec rozmarýn, kousek másla, podlijeme vývarem a v troubě a pečeme do měkka. Hotové mase vyjmeme, zeleninu rozmělníme (v receptu je propasírovat, ale to já nerad dělám), přilijeme červené víno, dokořeníme dle chuti, přidáme máslo, povaříme 5 - 8 minut, vrátíme maso a prohřejeme. |