| Domácí účto | Počítej Kalorie | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Omalovánky | Email šablony | Recepty doma | Rybář | Hromadné emaily | EET Účtenky | DWN.cz | Formuláře na PC | Pletení |
|
| ||||||||
Segedínský guláš II. | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g vepřového ramínka, plecka nebo libovějšího bůčku (výborný je i z kotlet), | ||||||||
Popis: Maso vykostíme a pokrájíme na větší kostky. Na rozpálený tuk vložíme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme - asi 10 minut, přidáme maso, popaprikujeme, pokmínujeme a maso zvolna dusíme za častého míchání ve vlastní šťávě. Když šťáva téměř zmizí, podlijeme maso horkou vodou a dusíme do poloměkka zhruba půl hodiny. Potom přidáme na menší kousky nakrájené zelí, posolíme a dusíme doměkka (znovu tak půl hodiny). |