| Hromadné emaily | Pletení | EET Účtenky | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Domácí účto | FormOffice | Recepty doma | Počítej Kalorie | Rybář | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Šamorinský rožeň


Doba přípravy:04:00
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:12.9.2017

Ingredience:

1 kg vepřového bučku
150 g anglické slaniny
200 g kabanosu
3 cibule
3 středně velke brambory
2 zelene papriky
sul, pepř
olej

Popis:

Bůček zbavený kostí nakrajime na stejné pládky .Stejně nakrajime anglickou slaninu, kabanos , cibuli, olupané brambory a papriku . Nakrajený bůček a ostatní suroviny napichame na ocelové jehly, osolime , opepříme , potřeme olejem a nechame v chladu 2-3 hodiny
odležet . Odležené se dobře opečou , zastřiknou se trochou vody a kradce podusí . Mohou se také připravovat v alobalu.


Jít na recept Šamorinský rožeň >>