| Zbrojní průkaz | DWN.cz | Pletení | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Omalovánky | Domácí účto | FormOffice | Recepty doma | Email šablony | Rybář | EET Účtenky | Formuláře na PC | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Šaldorfská pečínka


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:23.11.2012

Ingredience:

800 g vepřové krkovice s kostí
1 kg brambor
300 g cibule
palička česneku
dlaň majoránky
40 g sušených hub
sůl
olej
snítka rozmarýnu nebo tymiánu

Popis:

1. plátky krkovice osolíme a opepříme, posypeme majoránkou a necháme uležet, nejlépe přes noc
2. brambory nakrájené na jemné plátky a cibuli na měsíčky, promícháme s nasekaným česnekem, namočenými a scezenými sušenými houbami, solí a olejem. Tuto směs vložíme do kapes z alobalu (1 porce = 1 kapsa), navrch přidáme krkovici a snítku bylinek

3. kapsy zabalíme a necháme grilovat cca 40 minut


Jít na recept Šaldorfská pečínka >>