| Zbrojní průkaz | FormOffice | Snadné hubnutí | Omalovánky | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Hromadné emaily | Rybář | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Pletení | Email šablony | DWN.cz | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Salát z ryb


Doba přípravy:
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:5.7.2009

Ingredience:

ryba(cejn)
ocet
sůl
nové koření
pepř
bobkový list
cukr
majonéza nebo jogurt
moravanka(zeleninová směs)

Popis:

Nálev první.:
1/2 litru vody, 1/2 litru octa, 12 dkg soli. Tento lák se vaří.
Nálev druhý.:
1 litr vody, 1/4 litru octa, 1 lžíce soli, 3 lžíce cukru, 6 kuliček nového koření, 10 kuliček pepře, 4 bobkové listy. Tento lák se vaří.

Očištěné ryby - filety naložíme do láku č. 1. a necháme 7 dní na chladném místě. Potom vyjmeme ryby, opláchneme a vložíme do uvařeného vychladlého láku č.2. na dalších sedm dnů. Nakonec vyndáme a vytaháme kosti, rozkrájíme na malé kousky, přidáme na 1/4 kg rybích kousků 1 moravanku, majonézu nebo jogurt dle chuti. Smícháme a uložíme do ledničky nejméně na dva dny. Konzumovat dle možností a chuti.


Jít na recept Salát z ryb >>