| Omalovánky | Email šablony | Rybář | Recepty doma | Pletení | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Formuláře na PC | Hromadné emaily | FormOffice | Počítej Kalorie | DWN.cz |
|
| ||||||||
Sachr | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 180g tmavé čokolády | ||||||||
Popis: čokoládu rozlámeme na kousky a rozpustíme na vodní lázní, se dvěmi a třemi lžícemi vody.Troubu zahřejeme na 180C, máslo utřeme na pěnu, přidáme cukr a rozpuštěnou čokoládu. Žloutky jednotlive vmícháme do hmoty. Bílky ušleháme na sníh, dáme do hmoty. Přisijeme mouku a vše pečlivě smícháme. Dortovou formu vyložíme pergamenovým papírem a vylijeme těstem. Pečeme 40minut. Po půl hodině vyzkoušíme špejlí, jestli už je dobrý. Na špejli se nesmí nic lepit. Po vychladnutí korpusu jeho povrch zarovnáme, připravíme čokoládovou glazuru a dort jí pečlivě potáhneme. Dobrou chuť |