| Formuláře na PC | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Pletení | FormOffice | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Rybář | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Email šablony | DWN.cz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Rytířská vepřová kýta | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 6 řízků z kýty | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny přísady a důkladně promícháme. Do marinády vložíme řízky a necháme v chladu odležet nejméně 24 hodin. (Čím déle je maso naloženo tím je křehčí.) Naložené maso osmahneme na tuku asi 2-3 minuty z každé strany. Podáváme s topinkou nebo brambory doplněné volským okem a zeleninovou oblohou |