| Hromadné emaily | EET Účtenky | DWN.cz | Rybář | Pletení | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře na PC | FormOffice | Email šablony | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rychlá polévka z mletého hovězího


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:15.12.2015

Ingredience:

200 gramů předního hovězího masa
kousek mrkve
celeru
petržele
kapusty a cibule
petrželka
1 zrnko pepře
1 zrnko nového koření
sůl
3 lžíce polévkových těstovin nebo rýže
půl litru vody
masox

Popis:

Opláchnuté maso pokrájíme na kousky, umeleme, zalijeme studenou vodou a vaříme. Za čtvrt hodiny přidáme sůl, koření, očištěnou zeleninu a vaříme asi 20 minut. Zeleninu a koření vyjmeme, polévku můžeme přecedit a maso použít například k přípravě pomazánky na toasty nebo náplně do omelet nebo palačinek, nebo je ponechat v polévce. Do polévky zavaříme těstoviny nebo propláchnutou rýži, uvaříme do měkka, potom přidáme pokrájenou zeleninu, masox a polévku přihřejeme. Při podání můžeme posypat drobně pokrájenou petrželkou.


Jít na recept Rychlá polévka z mletého hovězího >>