| Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Email šablony | EET Účtenky | Hromadné emaily | FormOffice | Počítej Kalorie | Pletení | Snadné hubnutí | Domácí účto | Rybář | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí tlačenka


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:25.6.2014

Ingredience:

1 kapr (štika, candát, okoun)
2 cibule
1/2lžičky mletého pepře
špetka kari koření
špetka majoránky
stroužek česneku
100-150g vepřových kůží
sůl

Popis:

Rybu očistíme, vykostíme, nakrájíme na 3x3cm kostky. Vložíme do mírně osolené vroucí vody a asi 3 min. povaříme. Na deset minut odstavíme, maso vyjmeme a necháme vychladnout.Vepřové kůže očistíme, povaříme 10 minut, přeložíme je do čisté vody a vaříme do poloměkka. Vývar slijeme a ponecháme stranou. Kůže pomeleme na masovém mlýnku. Do mísy dáme rybí maso, přidáme jemně nakrájenou cibuli, rozemleté kůže, koření a část vývaru z kůží. Kompaktní směs nalijeme do střev na tlačenku, zavážeme a 40 minut povaříme. po uvaření propíchneme, abychom obsah zbavili vzduchu. Je to zdravé a opravdu papúúúúú.


Jít na recept Rybí tlačenka >>