| DWN.cz | Recepty doma | Email šablony | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Domácí účto | Rybář | Pletení | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | FormOffice | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí sekaná


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:4.4.2017

Ingredience:

500g mletého rybího masa bez kostí a kůže nejlépe sladkovodní
2 vejce
3 tvrdší housky
sůl
mletý pepř
1 cibule nakrájená najemno
4-5 strožky česneku
hrst listů pokrájené bazalky
snitka posekané rozmarýny
špetka citronové kůry
trochu strouhánky na dohuštění
smetana
máslo na potření alobalu

Popis:

Předehřejeme troubu na 180°C.Rybí maso semeleme,přidáme nadrobenou housku.Směs osolíme,opepříme,přidáme vejce a smetanu,najemno nasekanou cibuli a drcený česnek,bylinky,citronovou kůru a promíchame.Podle potřeby přidáme strouhanku na zahuštění.Alobal potřeme máslem,směs upravíme do tvaru šišky,zabalíme a okraje založíme.
Pečeme v předehřáté troubě v pekáči podlité trochou vody.Po 20min. alobal rozevřeme a dopečeme asi 5 minut.Podáváme s vařeným bramborem,zeleninovím salátem astudenými omáčkami.


Jít na recept Rybí sekaná >>