| Formuláře na PC | DWN.cz | Recepty doma | EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Rybář | FormOffice | Email šablony | Hromadné emaily | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí salát z kapra


Doba přípravy:
Počet porcí:9
Autor:
Přidáno/změněno:3.1.2015

Ingredience:

kapr
sůl
ocet
zelenina pod svíčkovou
sterilované fazole
4 lístky rozdrobeného bobkového listu
4 kuličky nového koření
8 kuliček pepře
podle chuti feferonky

Popis:

Kapra zbavíme kůže, podkovovitě naporcujeme, nasolíme a necháme 3 dny v chladu odležet. Za tři dny řádně propereme a vykostíme. Na dva díly vody dáme jeden díl octa a necháme vykoštěné porce 2 dny odležet. Potom propereme a nakrájíme na kostky.
Na množství masa dáme 1/3 nakrájené cibule, převařenou zeleninu pod svíčkovou a sterilované fazole bez nálevu. Přidáme koření (na jednoho středního kapra) asi:

4 lístky rozdrobeného bobkového listu
4 kuličky nového koření
8 kuliček pepře
podle chuti feferonky

Zalejeme kvalitním olejem, zamícháme a necháme 7 dnů v chladu odležet, vhodné je ve skle.



Jít na recept Rybí salát z kapra >>