| Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Rybář | Recepty doma | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Pletení | Omalovánky | FormOffice | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí rolky se špenátem


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:9.12.2013

Ingredience:

500 g rybích filátek bez kůže (menší ryby)
1 cibule drobně nasekaná
200 žampionů drobně nakrájené
250 g listového špenátu spařený
1 snítky rozmarýnu
1 snítky tymiánu
bazalka
šalvěj
oregano ap. (dle chuti)
sůl,pepř,kopr
citronová šťáva
olivový olej
1 stroužku česneku jemně nasekaný
50 ml sladké smetany

Popis:

Studenou vodou opláchnutá filátka osušíme, ve střední linii podél rozdělíme, osolíme, opepříme a posypeme trochu kopru.
Pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet.
Mezitím si na rozpáleném oleji zpěníme cibulku, česnek a přidáme žampiony.
Podusíme, poté přimícháme špenát. Necháme vychladnout.
Proužky filátek položíme lesklou stranou na pracovní plochu, na ně natřeme po lžičce studené směsi a pevně zarolujeme.
Přivedeme do varu trochu vody s kořením a na sítko potřené olejem narovnáme rybí rolky.
Paříme pod poklicí cca 10 minut.
Zbylou směs zahřejeme, přidáme smetanu, povaříme.
Servírujeme spolu s rybou.


Jít na recept Rybí rolky se špenátem >>