| Pletení | FormOffice | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Rybář | Recepty doma | Domácí účto | Formuláře na PC | DWN.cz | Omalovánky | Hromadné emaily | Email šablony | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí ražničí


Doba přípravy:00:50
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:23.6.2016

Ingredience:

800 g rybího filé
citrónová šťáva
2 rajčata
2 chilli papričky
olej
mletý zázvor
1 lžička kmínu
1 lžíce mleté papriky
150 g bílého jogurtu
sůl
pažitka
2 lžíce hořčice
200 g bramborových hranolků
2 lžíce kari koření

Popis:

Rybí filé opláchneme, nakrájíme na kostky, pokapeme citrónovou šťávou a necháme na chladném místě 30 minut marinovat. Potom filé osolíme a napichujeme na špízové jehly střídavě s kolečky oloupaného citrónu. Tyto špízy opečeme na pánvi na rozpáleném oleji ze všech stran, vyjmeme je a do vypečené šťávy dáme hranolky, nakrájená rajčata, chilli papričky, mletou papriku, zázvor, kmín a kari koření, osmahneme, vložíme zpět ražniči a přikryté dusíme 10 minut. Smícháme bílý jogurt s hořčicí, tuto omáčku přidáme k ražniči a povaříme ještě 5 minut.


Jít na recept Rybí ražničí >>