| Rybář | Email šablony | Počítej Kalorie | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Pletení | Domácí účto | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Omalovánky | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Rybí puding, studený | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 60 dkg vařených nebo pečených ryb | ||||||||
Popis: Do mísy dáme na větší kousky nakrájenou a kostí zbavenou rybu, trochu jí osolíme, pokapeme citronovou štávou, přidáme hrášek a lehce promícháme.. Pak ke směsi přilejeme dobře okořeněnou rosolovou majonézu, znovu lehce promícháme , směs nalijeme do tvořítka a postavíme do chladničky. Po ztuhnutí ( cca. 2 hodiny) vyklopíme na mísu a vkusně obdobíme. Podáváme jako předkrm a i jako samostatný pokrm. |