| Pletení | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Rybář | Omalovánky | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Domácí účto | Počítej Kalorie | FormOffice | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí puding, studený


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:8.8.2016

Ingredience:

60 dkg vařených nebo pečených ryb
citronová štáva
10 dkg vařeného nebo konzervovaného hrášku
sůl
0,5 l studené tekuté rosolové majonézy

Popis:

Do mísy dáme na větší kousky nakrájenou a kostí zbavenou rybu, trochu jí osolíme, pokapeme citronovou štávou, přidáme hrášek a lehce promícháme.. Pak ke směsi přilejeme dobře okořeněnou rosolovou majonézu, znovu lehce promícháme , směs nalijeme do tvořítka a postavíme do chladničky. Po ztuhnutí ( cca. 2 hodiny) vyklopíme na mísu a vkusně obdobíme. Podáváme jako předkrm a i jako samostatný pokrm.
Příloha: bílý chléb, zeleninové saláty apod.


Jít na recept Rybí puding, studený >>