| Rybář | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Pletení | Omalovánky | Snadné hubnutí | FormOffice | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Recepty doma |
|
| ||||||||
Rybí ptáčci | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 velké filety tresky | ||||||||
Popis: Filety osolíme a opepříme, po jedné straně potřeme hořčicí, položíme na ně plátek slaniny, čtvrtku špekáčku, čtvrtku vejce, čtvrtku okurky, vše pevně zavineme a prudce osmahneme na oleji. Pak přidáme nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, podlijeme trochou vody a dusíme půl hodiny do měkka. Šťávy má být minimální. Podáváme s rýží. |