| Rybář | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Pletení | Omalovánky | Snadné hubnutí | FormOffice | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí ptáčci


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:27.11.2009

Ingredience:

4 velké filety tresky
1 špekáček
4 plátky anglické slaniny
1 menší cibule
1 větší kyselou okurku
1 lžičku hořčice
olej
pepř
sůl

Popis:

Filety osolíme a opepříme, po jedné straně potřeme hořčicí, položíme na ně plátek slaniny, čtvrtku špekáčku, čtvrtku vejce, čtvrtku okurky, vše pevně zavineme a prudce osmahneme na oleji. Pak přidáme nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, podlijeme trochou vody a dusíme půl hodiny do měkka. Šťávy má být minimální. Podáváme s rýží.


Jít na recept Rybí ptáčci >>