| DWN.cz | Omalovánky | Recepty doma | Hromadné emaily | Pletení | Počítej Kalorie | Domácí účto | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Email šablony | FormOffice | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Rybář |
|
| ||||||||
Rybí polévka s osmaženou houskou | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 rybí hlavy | ||||||||
Popis: Zvlášť v hrnci uvaříme rybí hlavy s bobkovým listem, pepřem a novým kořením a osolíme. Na másle osmahneme nahrubo nastrouhanou zeleninu, zalijeme hotovým vývarem z rybích hlav a povaříme. Přidáme MAGGI Zlatý zeleninový bujón a obrané maso z hlav (kdo má rád vnitřnosti - jikry a mlíčí, může si je přidat k obranému rybímu masu). Krátce povaříme a zahustíme jíškou, kterou jsme si připravili z hladké mouky a másla. Nakonec ochutíme špetkou muškátového oříšku a špetkou soli. Housku pokrájíme na kostičky a na másle dokřupava osmažíme. Do jednotlivých porcí polévky tyto houstičky nasypeme a ihned servírujeme. |