| DWN.cz | Rybář | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Email ablony | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Formuláře na PC | FormOffice | Omalovánky | Recepty doma | Pletení | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Rybí koláč | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g mrkvy | ||||||||
Popis: Filety nakrájame na asi centimetrové pásiky a uloíme do zapekacej misy vymastenej olivovým olejom. Na ryby poukladáme penát. Nakrájanú mrkvu a cibužu podusíme do polomäkka, pridáme smotanu, nastrúhaný syr, horčicu a citrónovú avu. Horúcou omáčkou zalejeme rybu a na vrch rozloíme uvarené roztlačené zemiaky. Pečieme pri teplote 200 °C asi 40 minút. Podávame s prehriatou konzervovanou fazužou. |