| DWN.cz | Rybář | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Formuláře na PC | FormOffice | Omalovánky | Recepty doma | Pletení | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí koláč


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:12.4.2015

Ingredience:

500 g mrkvy
500 g tvrdého syra
3 – 4 zemiaky
1 cibuža
1 smotana na šžahanie
francúzska horčica
plnotučná horčica
filety
listy špenátu
olivový olej
korenie a sož
omáčka:
1 horčica
1 cibuža
mleté čierne korenie
citrónová šava
olej a sož

Popis:

Filety nakrájame na asi centimetrové pásiky a uložíme do zapekacej misy vymastenej olivovým olejom. Na ryby poukladáme špenát. Nakrájanú mrkvu a cibužu podusíme do polomäkka, pridáme smotanu, nastrúhaný syr, horčicu a citrónovú šavu. Horúcou omáčkou zalejeme rybu a na vrch rozložíme uvarené roztlačené zemiaky. Pečieme pri teplote 200 °C asi 40 minút. Podávame s prehriatou konzervovanou fazužou.


Jít na recept Rybí koláč >>