| Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Email šablony | DWN.cz | Rybář | Pletení | Formuláře na PC | EET Účtenky | FormOffice | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí karbenátky


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:20.5.2013

Ingredience:

1/4 kg varenej alebo dusenej ryby bez kostí
1/4 kg varených zemiakov
2 lyžice roztopeného masla
2 vajcia
mleté čierne korenie
soľ
šálka strúhanky
petržlenová vňať
2 rajčiaky
tuk na pečenie

Popis:

Rybie mäso rozoberieme na malé kúsky a vmiešame do prelisovaných zemiakov. Pridáme petržlenovú vňať, mleté čierne korenie, maslo a vyšľahané žĺtky. Z masy urobíme malé placky, namočíme ich do rozšľahaných bielkov a strúhanky. Z oboch strán opečieme. Hotové placky posypeme posekanou petržlenovou vňaťou a obložíme kolieskami rajčiakov.


Jít na recept Rybí karbenátky >>