| FormOffice | Email šablony | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Rybář | Zbrojní průkaz | Omalovánky | DWN.cz | Domácí účto | Recepty doma | Pletení | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí karbenátky v kyselém nálevu


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:15.9.2014

Ingredience:

500g rybacieho filé
500g bôčika
2 žemle
4 PL mlieka
soľ
mleté čierne
korenie
2 vajcia
cibuľa
cesnak

Popis:

Rybacie filé dvakrát zomelieme, bôčik sa najprv uvarí a potom
pomelie.Všetko spolu zmiešame, spolu s namáčanou v mlieku a
vymačkanou žemľou, vajcom, cibuľou a korením a urobíme malé guľky
veľkosti vajca a vypražíme na oleji. Potom do 4 litrového pohára
naspodok uložíme na kolieska nakrájanú cibuľu, na to vrstvu
usmažených fašírok a zasa cibuľu a postup opkakujeme. Potom fašírky
v pohári zalejeme vychladnutým nálevom. Po 4 - 6 dňoch konzumujeme.
Odkladáme na chladné tmavé miesto.
Nálev:
1l vody, 2KL soli, 2dl octu,
100g cukru, 10 zrniek čierneho korenia, 5 zrniek nového, 2 bobkové
listy, 1KL koriandru, 1/2KL estragónu, trochu bazalky, 1PL horčičného
semena. Všetko premiešame a povaríme 5 min. Dáme vychladiť.




Jít na recept Rybí karbenátky v kyselém nálevu >>