| DWN.cz | Domácí účto | FormOffice | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře na PC | EET Účtenky | Hromadné emaily | Pletení | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Rybář | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí karbenátky II.


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:3.1.2015

Ingredience:

máslo 80 g
strouhanka 30 g
petrželka
žloutek 2 ks
kyselá okurka
kapří maso 400 g
vařené nebo prolisované brambory 350 g
trocha muškátového oříšku
bramborová kaše

Popis:

Vařené, nebo pečené kapří maso zbavíme všech kostí a kostiček a jemně nasekáme. Máslo utřeme do pěny, přidáme k němu strouhanku, žloutky, prolisované brambory a samozřejmě nasekané kapří maso. Nakonec ještě ochutíme muškátovým oříškem, trochou jemně nasekané petrželky a solí.

Všechny ingredience pořádně promícháme a ze vzniklého těsta tvarujeme karbanátky, které pak obalíme v trojobalu. Smažíme v horkém oleji. Karbanátky podáváme s bramborovou kaší a kyselou okurkou.


Jít na recept Rybí karbenátky II. >>