| Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Domácí účto | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Pletení | Recepty doma | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | FormOffice | Rybář | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí karbanátky


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:30.6.2010

Ingredience:

250 g zavináčů včetně zeleniny
500 g mletého masa
3 ks vejce
2 ks rohlík
hladká mouka
solamyl
olivový olej
2 cibule
pepř,sůl
nové koření
hořčice
ocet
bobkový list

Popis:

Zavináče rozemeleme, přidáme mleté maso, sůl, pepř, máčené rohlíky, 1 ks cibuli, 2 lžíce Solamylu, cibuli, 1-2 lžíce hořčice, 1dcl vody, uhněteme a vytvoříme malé karbanátky, obalíme ve strouhance a opečeme.
Nálev:
3 lžíce olivového oleje, 1 lžíce hladké mouky, promíchat, pak zalít 8 dcl studené vody,přidat bobkový list, celý pepř, nové koření, 2 dcl octa uvést do varu.
Karbanátky skládáme do sklenice a prokládáme nakrájenou cibulí, nakonec zalijeme vychladlým nálevem. Necháme 1-2 dny uležet.


Jít na recept Rybí karbanátky >>