| Recepty doma | Email šablony | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | FormOffice | Pletení | Rybář | Hromadné emaily | DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Rybí filety v listovém župánku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 ks listového těsta | ||||||||
Popis: Rybí filé osolíme, potřeme sardelovou pastou a zabalíme do špenátových listů. Lososa ochutíme bylinkovým pestem. Položíme na listové těsto, ze kterého vytvoříme závin. Potřeme vajíčkem a pečeme asi 20 minut při 190-200 °C. Z kořenové zeleniny, cukety a pórku nakrájíme hranolky, které podle druhu a tvrdosti zeleniny spaříme v horké vodě. Potom zeleninu z chladíme, orestujeme na másle a ochutíme bylinkovým pestem. Ze žloutků, másla a vína připravíme ve vodní lázni holandskou omáčku. |