| Rybář | FormOffice | Email šablony | Pletení | EET Účtenky | Domácí účto | Recepty doma | Omalovánky | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Rybí filé v pikantní omáčce | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: rybí filé 4 porce | ||||||||
Popis: Na pánvi rozehřejeme olivový olej, zpěníme rozetřený česnek, přidáme nasekanou feferonku. Pak po obou stranách osmahneme rybí filé (z jakékoliv ryby), které jsme před tím obalili v mouce. Podlijeme vodou a krátce podusíme. Na závěr osolíme a vmícháme petrželovou nať. Rybu před osmahnutím nesolit! Sůl by z ní vytáhla vodu. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory. |