| DWN.cz | Recepty doma | Email šablony | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | FormOffice | Pletení | Snadné hubnutí | Omalovánky | Rybář | Domácí účto | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí filé v pikantní omáčce


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:21.3.2011

Ingredience:

rybí filé 4 porce
olivový olej 2 lžíce
hladká mouka 4 lžíce
česnek 3 stroužky
feferonka 2 ks
sůl
petrželová nať

Popis:

Na pánvi rozehřejeme olivový olej, zpěníme rozetřený česnek, přidáme nasekanou feferonku. Pak po obou stranách osmahneme rybí filé (z jakékoliv ryby), které jsme před tím obalili v mouce. Podlijeme vodou a krátce podusíme. Na závěr osolíme a vmícháme petrželovou nať. Rybu před osmahnutím nesolit! Sůl by z ní vytáhla vodu. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.


Jít na recept Rybí filé v pikantní omáčce >>