| Rybář | DWN.cz | Email šablony | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Recepty doma | Počítej Kalorie | Domácí účto | Pletení | Zbrojní průkaz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí filé s hořčičným máslem


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:19.6.2014

Ingredience:

rybí filé
nálev z nakl. okurek
sůl, pepř
máslo
jemná hořčice
zelená petrželka
ocet

Popis:

Do kastrůlku vlijeme nálev z okurek,dle chuti dokyselíme octem nebo zředíme trochou vody a přisolíme,uvedeme do varu.Do vroucí várky vložíme porce rybího masa a mírně vaříme asi 10-15 min,až maso zbělá.Nesmí se přílišným varem rozsypat!
Než se uvaří,rozetřeme změklé máslo s jemnou hořčicí,opepříme.Na jednu porci masa asi lžíci másla a poloviční množství hořčice.Horké maso na talíři přelijeme tímto máslem a posypeme drobně nasekanou petrželovou natí.Nejlepší přílohou jsou nové brambory a vychlazené bílé víno.


Jít na recept Rybí filé s hořčičným máslem >>