| Rybář | Pletení | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře na PC | FormOffice | Snadné hubnutí | Recepty doma | Počítej Kalorie | DWN.cz | Hromadné emaily | Domácí účto | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí filé s citrónovým máslem


Doba přípravy:01:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:15.1.2015

Ingredience:

1 kg rybieho filé
2 polievkové lyžice citrónovej šťavy + šťavu z 3 citrónov,soľ,mleté čierne korenie
3 strúčky cesnaku
1 lyžicu nasekaného kôpru
200 g masla
hladká múka,olej

Popis:

Hrubšie plátky filé pokvapkáme dvomi lyžicami citrónovej šťavy,osolíme,okoreníme,potrieme pretlačeným cesnakom,posypeme kôprom a necháme prikryté hodinu marinovať.Citrónovú šťavu mierne zohrejeme.Mäkké maslo nakrájeme na kúsky a postupne vmiešame citrónovú šťavu z troch citrónov,osolíme,okoreníme.Pozor,postupujeme opatrne,aby sa maslo nezrazilo.Rybu posypeme múkou,na horúcom oleji opekáme pár minút z každej strany,necháme odkvapkať na papierovom obrúsku.Podávame poliate citrónovým maslom,ako prílohu odporúčam bagetku.


Jít na recept Rybí filé s citrónovým máslem >>