| Snadné hubnutí | DWN.cz | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Email šablony | Rybář | FormOffice | Formuláře na PC | Pletení | Počítej Kalorie | Recepty doma | Hromadné emaily | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Ryba v ranečku


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:14.10.2018

Ingredience:

2 filety z Pangasiuse nebo jiné mořské ryby
7 středně velkých brambor
kořenová zelenina
koření naryby
grilovací koření
kmín
porek
tvrdý sýr

Popis:

Brambory uvaříme ve slupce,oloupeme a nakrájíme na kolečka. Filety opečeme na pánvičce. Předem okořeníme. Zeleninu krátce povaříme a také nakrájíme na kolečka. Připravíme si alobal a vrstvíme ingredience. Na pomazaný alobal dáme nejprve brambory,pak rybu, kterou posypeme grilovacím kořením a kmínem.Na ni poklademe zeleninu porek a znovu vrstvu brambor. Na závěr posypeme tvrdým sýrem. Pečeme v středně vyhřáté troubě asi 10 minut odkryté.


Jít na recept Ryba v ranečku >>