| Snadné hubnutí | DWN.cz | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Email šablony | Rybář | FormOffice | Formuláře na PC | Pletení | Počítej Kalorie | Recepty doma | Hromadné emaily | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Ryba v ranečku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 filety z Pangasiuse nebo jiné mořské ryby | ||||||||
Popis: Brambory uvaříme ve slupce,oloupeme a nakrájíme na kolečka. Filety opečeme na pánvičce. Předem okořeníme. Zeleninu krátce povaříme a také nakrájíme na kolečka. Připravíme si alobal a vrstvíme ingredience. Na pomazaný alobal dáme nejprve brambory,pak rybu, kterou posypeme grilovacím kořením a kmínem.Na ni poklademe zeleninu porek a znovu vrstvu brambor. Na závěr posypeme tvrdým sýrem. Pečeme v středně vyhřáté troubě asi 10 minut odkryté. |