| EET Účtenky | Rybář | Omalovánky | Domácí účto | FormOffice | Recepty doma | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | DWN.cz | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Ryba v alobalu


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:4.8.2009

Ingredience:

deset porcí ryby (filetů)
150g oleje
3-4 vejce (na obalení)
bylinkové máslo
citrón
1 dcl bílého vína
pepř (drcený)
sůl

Popis:

Plátky ryby osolíme, okořeníme citrónem a pepřem. Obalíme ve vejci a zprudka opečeme na oleji. Pak je naskládáme na alobal, přiložíme plátky oloupaného citrónu a dílky bylinkového másla. Zastříkneme bílým vínem, alobal uzavřeme, vrazíme na gril, nebo do trouby a zapečeme. Podáváme nerozbalené s vařenými brambory.


Jít na recept Ryba v alobalu >>