| EET Účtenky | Omalovánky | Hromadné emaily | Email šablony | Pletení | Formuláře na PC | Recepty doma | DWN.cz | FormOffice | Domácí účto | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Rybář |
|
| ||||||||
Ryba pod šuboj - salát | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 slanečci (vykostění | ||||||||
Popis: Rybu nakrájíme na malé kousky (1x1 cm). Uvaříme brambory ve slupce, mrkev, řepu a vše zchladíme. Všechnu zeleninu a jablko očistíme a nastrouháme na velkém nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno. Na větší mísu dáme dospodu vrstvu ryby, pak vrstvu cibule a pomažeme majonézou (ne všechnu, nechte si i na další vrstvy!). Dál klademe vrstvu brambor, posolíme (!) a pomažeme majonézou. Další vrstvy tvoří vždy vrstva řepy a vrstva mrkve. Každou vrstvu mažeme majonézou a solíme. Poslední vrstvu tvoří jablka. Tu opět pomažeme majonézou, posolíme, posypeme nastrouhaným natvrdo uvařeným vajíčkem a ozdobíme sekanou petrželkou. Nejlepší je salát alespoň půl hodiny odležený v ledničce. |