| Pletení | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Omalovánky | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | FormOffice | Recepty doma | Email šablony | Rybář |
|
| ||||||||
Ryba pánvíčkář. | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1,5 kg kapra(cejna,bolena,amura) | ||||||||
Popis: Rybu vykucháme, opereme a nakrájíme na jeden cm podkovy,osolíme a na pánev s olejem vložíme maso,které důkladně s olejem smícháme. Naskládáme podkovy do sebe a posypeme kmínem-nešetříme. Pánev přiklopíme a pozvolna dusíme, často prudkým pohybem pánve do strany otočíme a tím zabráníme přilepení. Maso pustí vodu, kterou necháme odpařit a počkáme až maso na dně pánve dostane zlatovou kůrčičku. |