| Snadné hubnutí | Omalovánky | Rybář | Počítej Kalorie | Pletení | Formuláře na PC | Domácí účto | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Hromadné emaily | FormOffice | Email šablony | Recepty doma |
|
| ||||||||
Roštěná na zeleném pepři | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 750 g roštěnce | ||||||||
Popis: Zálivku připravíme smícháním všech ingrediencí a necháme v chladu odležet. Květák nebo brokolici rozebereme na růžičky, karotku nakrájíme na silnější šikmé řezy a uvaříme doměkka v osolené vodě. Odleželý roštěnec mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, pokapeme worcesterem a olejem, dáme do ledničky proležet. Maso opečeme na oleji po obou stranách doměkka a na talíři obložíme zeleninou, zálivku podáváme zvlášť v omáčníku. |