| Snadné hubnutí | Omalovánky | Rybář | Počítej Kalorie | Pletení | Formuláře na PC | Domácí účto | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Hromadné emaily | FormOffice | Email šablony | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Roštěná na zeleném pepři


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:4.1.2015

Ingredience:

750 g roštěnce
sůl
worcester
80 g oleje
400 g květáku nebo brokolice
200 g karotky.
Na zálivku:
350 g zakysané smetany
150 g bílého jogurtu
2 lžíce nakládaného zeleného pepře
lžíci citrónové šťávy
lžičku cukru
sůl.

Popis:

Zálivku připravíme smícháním všech ingrediencí a necháme v chladu odležet. Květák nebo brokolici rozebereme na růžičky, karotku nakrájíme na silnější šikmé řezy a uvaříme doměkka v osolené vodě. Odleželý roštěnec mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, pokapeme worcesterem a olejem, dáme do ledničky proležet. Maso opečeme na oleji po obou stranách doměkka a na talíři obložíme zeleninou, zálivku podáváme zvlášť v omáčníku.


Jít na recept Roštěná na zeleném pepři >>