| Počítej Kalorie | Email šablony | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Omalovánky | Snadné hubnutí | Rybář | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Domácí účto | Hromadné emaily | Pletení | FormOffice | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Roštěná na zeleném pepři | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 750 g roštěnce | ||||||||
Popis: Zálivku připravíme smícháním všech ingrediencí a necháme v chladu odležet. Květák nebo brokolici rozebereme na růžičky, karotku nakrájíme na silnější šikmé řezy a uvaříme doměkka v osolené vodě. Odleželý roštěnec mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, pokapeme worcesterem a olejem, dáme do ledničky proležet. Maso opečeme na oleji po obou stranách doměkka a na talíři obložíme zeleninou, zálivku podáváme zvlášť v omáčníku. |