| Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Rybář | DWN.cz | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Recepty doma | Formuláře na PC | Email šablony | Počítej Kalorie | Omalovánky | Hromadné emaily | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rolovaná vepřová pečeně


Doba přípravy:02:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:19.6.2013

Ingredience:

800g vepřové krkovice nebo plece bez kosti
300g uzené krkovice
100g uzeného jazyku
celý česnek
drcený kmín
mletý zázvor
sůl
sekané vepřové kosti na kvalitní šťávu
100g škvařeného sádla

Popis:

Vepřovou krkovici očistíme a prokrojíme na plát. Ten nasolíme, očesnekujeme a zlehka naklepeme. Z ořezaného masa a poloviny uzeného nasekáme jemnou fáš a ochutíme ji kmínem, solí a zázvorem.
Do fáše vmícháme kostky uzeného jazyku a masa a zavineme ji do připraveného plátu masa. Rolovanou pečeni stáhneme do alobalu a zvolna pečeme podlité vodou. V poslední fázi dopečeme do barvy rozbalené.
Šťávu připravíme z vypečených nasekaných kostí a doplníme ji kousky česneku osmaženými v sádle.


Jít na recept Rolovaná vepřová pečeně >>