Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rizoto s pórkem a arašídy


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:11.7.2009

Ingredience:

200 g předvařené rýže (hrnek rýže)
2-3 pórky
3 lžíce oleje
100 g arašídů
kari koření
mletý zázvor
kečup
sůl
nastrouhaný sýr na posypání

Popis:

Propláchnutou rýži uvaříme do měkka. Mezitím očištěný pórek nakrájíme na kolečka a na oleji necháme zesklovatět. Vmícháme arašídy, koření a osmahneme. Tuto směs lehce vmícháme do uvařené rýže. Naběračkou tvarujeme kopečky, ozdobíme kečupem a posypeme nastrouhaným sýrem.


Jít na recept Rizoto s pórkem a arašídy >>