| Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Pletení | Domácí účto | EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie | Recepty doma | DWN.cz | Rybář | Email šablony | FormOffice | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Řízek Vojáčkovic Ládi | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 plátky uzené krkovice nebo kotlety | ||||||||
Popis: Plátky masa, jen nepatrně naklepané, vložte do menšího množství vroucí vody a vařte asi 20 minut – aby bylo poloměkké. Plátky nechte vychladnout a poté je potřete po obou stranách slabou vrstvou hořčice – Francouzkou. Podle chuti opepřete, obalte v trojobalu. Smažte pomalu ve vyšší vrstvě tuku, servírujte s bramborovou kaší a zeleninovým salátem. |