| Pletení | Snadné hubnutí | Rybář | FormOffice | Recepty doma | Domácí účto | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Omalovánky | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Email šablony | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Restovaná drůbeží játra


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:1.2.2010

Ingredience:

400 g drůbežích játer (nebo vepřových jater naložených 24 hod. v mléce)
5 stroužků prolisovaného česneku
1 lžička zázvoru
1/2 lžičky mletého pepře
1 lžička mleté papriky
citronová šťáva
sůl
olej

Popis:

Omytá a osušená játra nakrájet na drobné kousky (velikost mandle)a promíchat se všemi ingrediencemi alespoň půl hodiny před přípravou.
Vložit na rozpálenou pánev a prudce restovat 1-2 minuty (nejlépe v menších porcích, aby játra nepustila šťávu a stačila se okamžitě uzavřít). Podávat lze s chlebem.


Jít na recept Restovaná drůbeží játra >>