| Omalovánky | EET Účtenky | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Email šablony | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Formuláře na PC | Rybář | Domácí účto | Recepty doma | Počítej Kalorie | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Řecká jehla


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:20.7.2015

Ingredience:

400g libového vepřového masa
1 lžíce koření na gyros
1 lžíce oleje
sůl
máslo
2 cibule
2 papriky
slanina
hladká mouka
2 rajčata
1 citron

Popis:

Maso nakrájíme na kostky, posypeme kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu navlékáme střídavě maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji. Do vypeku vložíme nakrájená rajčata a podusíme je. Jehly přeléváme podušenými rajčaty, zdobíme plátkem citronu a podáváme s rýží nebo brambory.


Jít na recept Řecká jehla >>