| Omalovánky | EET Účtenky | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Email šablony | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Formuláře na PC | Rybář | Domácí účto | Recepty doma | Počítej Kalorie | Pletení |
|
| ||||||||
Řecká jehla | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400g libového vepřového masa | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na kostky, posypeme kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu navlékáme střídavě maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji. Do vypeku vložíme nakrájená rajčata a podusíme je. Jehly přeléváme podušenými rajčaty, zdobíme plátkem citronu a podáváme s rýží nebo brambory. |