| Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | FormOffice | DWN.cz | Pletení | Počítej Kalorie | Domácí účto | Rybář | Omalovánky | Email šablony | Recepty doma | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pytlácký guláš


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:13.1.2015

Ingredience:

2 kg masa z divočáka
3-4 velké cibule
3-4 papriky
sádlo (příp. olej)
koření - sáček lahůdkové sladké pariky "Kotányi"
mletý zázvor - polévková lžíce
4 řebíčky
10 kuliček nového koření
česnek
majoránka
3 lžíce Hot kečup
2-3 kostky Masox
pepř nebo chili paprička
polohrubá mouka

Popis:

na rozpáleném sádle necháme zesklovatět cibuli, poté zaprášíme sladkou paprikou a přidáme na kostky nakrájené maso. Po zatažení masa přidáme zázvor, masox, hot-kečup,nové koření, hřebíček, nakrájenou papriku a zalijeme vodou. Dusíme (nejlépe v papiňáku) cca 1 až 1,5 hodiny (podle použitého druhu masa). poté dochutíme česnekem a majoránkou, případně trochu opepříme nebo použijeme chilipapričku a přivedeme k prudkému varu. Poté zahustíme polohrubou moukou rozmíchanou ve vlažné vodě.


Jít na recept Pytlácký guláš >>