| Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Omalovánky | FormOffice | Pletení | EET Účtenky | Domácí účto | DWN.cz | Recepty doma | Hromadné emaily | Email šablony | Rybář | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Půlnoční chlebíček


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:16.12.2014

Ingredience:

- 1 sendvič
- 1/2 tuby sardelovej pasty
- 100 g masla
- 60 g sardiniek
- 100 g papriky - kapie v oleji
- 1 vajce na tvrdo
- 2 kyslé uhorky
- 20 g cibule
Na perkelt :
- 250 g teľacieho mäsa
- 2 lyžice oleja
- 50 g cibule
- 1 lyžička červenej papriky
- soľ

Popis:

Z oleja, cibule, mäsa, papriky a soli pripravíme zvyčajným spôsobom perkelt. Zo sendviča odkrojíme obidva konce a sriedku lyžicou vydlabeme. Mäso z perkeltu pokrájame na rezance.
Vajcia, uhorky, kapiu, cibuľu a sardinky pokrájame na malé kúsky. Do vymiešaného masla pridáme sardelovú pastu a pokrájané prísady. Pridáme asi 70 g sriedky zo sendviča. Touto plnkou naplníme vnútro sendviča. Chlebík dobre zabalíme do alobalu a uložíme na 24 hodín do chladničky. Iba potom krájame.


Jít na recept Půlnoční chlebíček >>