| Pletení | Počítej Kalorie | Recepty doma | DWN.cz | Domácí účto | Snadné hubnutí | Email šablony | FormOffice | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Rybář | EET Účtenky | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pstruh se šťávou


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:9.6.2009

Ingredience:

4 menší pstruzi (i jiná ryba)
4 lžíce oleje
1 větší cibule
2 stroužky česneku
4 lístečky šalvěje
1/4 l vinného octa
petrželová nať (svazeček)
sůl
máslo

Popis:

Zálivka:
na oleji zpěníme drobně nasekanou cibuli, přidáme česnek, šalvěj a zalijeme vinným octem. Vše dohromady vaříme na mírném ohni asi 1/2 hodiny.
Pstruhy osolíme a opečeme na másle. Opečené polijeme horkou zálivkou a hustě posypeme nakrájenou petrželkou.
Příloha: smažené brambory


Jít na recept Pstruh se šťávou >>