| Hromadné emaily | DWN.cz | Snadné hubnutí | Email šablony | Formuláře na PC | Pletení | Omalovánky | FormOffice | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Počítej Kalorie | Rybář | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Pstruh s překvapením | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 středně velcí pstruzi | ||||||||
Popis: Pstruhy po opláchnutí a osušení osolíme uvnitř i na povrchu, opepříme je a naplníme sušenými švestkami, do kterých dáme místo pecek oloupané mandle. Ryby zabalíme do plátků anglické slaniny a položíme na alobal potřený olejem. Na roštu rozehřátého grilu pstruhy nejprve zapečeme, potom je obrátíme a zvolna dopečeme. Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninovým nebo také ovocným salátem. |