| Hromadné emaily | DWN.cz | Snadné hubnutí | Email šablony | Formuláře na PC | Pletení | Omalovánky | FormOffice | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Počítej Kalorie | Rybář | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pstruh s překvapením


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:10.5.2010

Ingredience:

4 středně velcí pstruzi
sůl
mletý bílý pepř
12 sušených švestek
12 oloupaných mandlí
8 plátků anglické slaniny
olej na potření alobalu

Popis:

Pstruhy po opláchnutí a osušení osolíme uvnitř i na povrchu, opepříme je a naplníme sušenými švestkami, do kterých dáme místo pecek oloupané mandle. Ryby zabalíme do plátků anglické slaniny a položíme na alobal potřený olejem. Na roštu rozehřátého grilu pstruhy nejprve zapečeme, potom je obrátíme a zvolna dopečeme. Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninovým nebo také ovocným salátem.


Jít na recept Pstruh s překvapením >>