| Počítej Kalorie | Omalovánky | Snadné hubnutí | Rybář | Hromadné emaily | Email šablony | Formuláře na PC | EET Účtenky | FormOffice | Pletení | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Domácí účto |
|
| ||||||||
Pstruh po mlynářsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 menší pstruzi | ||||||||
Popis: Pstruhy vykucháme s opláchneme,oslíme a lehce obálíme v mouce.Ve větším kastrolu nebo v hlubší pánvi rozehřejeme máslo a pstruhy na něm po obou stránách opečeme dozlatova.Vyjmeme z másla.Přendáme na talíře.do pánve,v níž jsme ryby pekly,hodíme rozsekanou petrželovou nať a zakapeme citronovou štávou.Dobře rozmícháme.Pstruhy podáváme z vařenými brambory.Každou porci polijeme másle z petrželkou,na němž jsme pstruhy připravili. |