| Počítej Kalorie | Omalovánky | Snadné hubnutí | Rybář | Hromadné emaily | Email šablony | Formuláře na PC | EET Účtenky | FormOffice | Pletení | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pstruh po mlynářsku


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:23.10.2009

Ingredience:

4 menší pstruzi
100g másla
sůl
100g hladké mouky
1 lžíce citronové šťávy
petrželová nať

Popis:

Pstruhy vykucháme s opláchneme,oslíme a lehce obálíme v mouce.Ve větším kastrolu nebo v hlubší pánvi rozehřejeme máslo a pstruhy na něm po obou stránách opečeme dozlatova.Vyjmeme z másla.Přendáme na talíře.do pánve,v níž jsme ryby pekly,hodíme rozsekanou petrželovou nať a zakapeme citronovou štávou.Dobře rozmícháme.Pstruhy podáváme z vařenými brambory.Každou porci polijeme másle z petrželkou,na němž jsme pstruhy připravili.


Jít na recept Pstruh po mlynářsku >>