| Hromadné emaily | EET Účtenky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | FormOffice | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Recepty doma | Rybář | Email šablony | Pletení | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pstruh na mexický způsob(na roštu, panvici)


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:11.1.2015

Ingredience:

1 pstruh
50 g údenej slaniny
1 konzerva červenej fazule
chilli omáčka
kečup
2-3 strúčiky cesnaku
1 cibuľa
zemiaky
olej
soľ

Popis:

Dobre umytého pstruha posolíme z oboch vonkajších i vnútorných strán a riadne ho potrieme a zároveň vytrime postrúhaným cesnakom.
Dáme ho na rošt alebo na panvicu a za občasného obracania opečieme do chrumkava.
Zemiaky ponecháme v šupe. Nakrájame ich na kolieska, posolíme a priložíme k pstruhovi. Opečieme do chrumkava.

Na troche oleja si orestujeme na jemno pokrájanú cibuľu. Pridáme nadrobno pokrájanú slaninu, konzervu červenej fazule, čili omáčku, kečup a dochutíme soľou.
Za stáleho miešania krátko povaríme.

Pstruha podávame s mexickou omáčkou, opečenými zemiakmi a čerstvou zeleninou.



Jít na recept Pstruh na mexický způsob(na roštu, panvici) >>