| Zbrojní průkaz | FormOffice | Domácí účto | Pletení | Snadné hubnutí | DWN.cz | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Email šablony | Hromadné emaily | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Omalovánky | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pstruh na másle a kmínu


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:25.6.2015

Ingredience:

4 pstruzi
2 lžíce octa
sůl
kmín
hladká mouka
citrón
máslo
petrželová nať

Popis:

Pstruhy opatrně vykucháme, hlavu i ocas ponecháme. Ryby omyjeme, osušíme, polijeme s obou stran octem, osolíme a necháme asi 10 min. proležet. Pak pstruhy okmínujeme, obalíme v hladké mouce a pečeme v dobře vyhřáté troubě na části rozpuštěného másla. Při obracení použijeme širší lopatky, abychom pstruhy nepoškodili. Upečené pstruhy podáváme s vařenými brambory, na každou porci pstruha položíme 2 plátky citrónu a plátek másla. Ozdobíme snítkou petržele.


Jít na recept Pstruh na másle a kmínu >>