| Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Email šablony | Domácí účto | EET Účtenky | Rybář | Omalovánky | Hromadné emaily | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Pletení | Zbrojní průkaz | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pstruh labužník


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:26.6.2009

Ingredience:

4 pstruzi
sůl
hladká mouka
4 lžíce oleje
1 hrnek žampionů
2 lžíce másla
citronová šťáva z 1/2 citronu a 1/2 hrnku bílého vína

Popis:

Pstruhy opláchneme ve vlažné vodě, osušíme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Pečeme zvolna na rozehřátém oleji po obou stranách do měkka. Pečeného pstruha přelijeme omáčkou.
Omáčka:
nakrájené žampiony podusíme na másle, zakapeme citronovou šťávou, přidáme petrželku podlijeme vínem a dusíme cca 10 minut.


Jít na recept Pstruh labužník >>