| DWN.cz | Snadné hubnutí | Omalovánky | FormOffice | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Email šablony | Pletení | Rybář | Formuláře na PC | Recepty doma | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Provensálské vepřové


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:21.8.2018

Ingredience:

vepř. maso (plecko nebo kýta)
2 cibule
2-3 rajčata
namoč. sušené houby nebo čerstvé žampiony
sklenička vína (jedno jaké
dělám s bílým i s červeným
podle toho
co je zrovna načaté)
kousek cukety
1 zakysaná smetana
provensálské koření
příloha: rýže nebo vařený šťouchaný brambor

Popis:

Na zpěněné cibuli orestuji osolené opepřené maso, po zatáhnutí dusím do poloměkka, pak přidám slité houby, nastrouhaná rajčata, koření, víno a ke konci zahustím nastrouhanou cuketou, přidám zakys. smetanu a nechám přejít varem.


Jít na recept Provensálské vepřové >>