| FormOffice | Formuláře na PC | Domácí účto | Email šablony | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Rybář | Pletení | Hromadné emaily | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Provensálské vepřové


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:21.8.2018

Ingredience:

vepř. maso (plecko nebo kýta)
2 cibule
2-3 rajčata
namoč. sušené houby nebo čerstvé žampiony
sklenička vína (jedno jaké
dělám s bílým i s červeným
podle toho
co je zrovna načaté)
kousek cukety
1 zakysaná smetana
provensálské koření
příloha: rýže nebo vařený šťouchaný brambor

Popis:

Na zpěněné cibuli orestuji osolené opepřené maso, po zatáhnutí dusím do poloměkka, pak přidám slité houby, nastrouhaná rajčata, koření, víno a ke konci zahustím nastrouhanou cuketou, přidám zakys. smetanu a nechám přejít varem.


Jít na recept Provensálské vepřové >>