| Recepty doma | DWN.cz | Omalovánky | Zbrojní průkaz | FormOffice | Email šablony | Hromadné emaily | Pletení | Formuláře na PC | EET Účtenky | Rybář | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Provensálská voňavá roštěnka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 roštenky | ||||||||
Popis: Vytvoríme zmes tymiánu, čierneho korenia, soli a rozomletého cesnaku a potrieme ňou mäso. Na oleji opečieme ochutené mäso, potom ho zabalíme, tuk zlejeme a výpek zalejeme bielym vínom a bujónom, pridáme sardely a túto omáčku zvríme na polovicu. Olivy posekáme nahrubo a zahrejeme ich v omáčke. Na zjemnenie použijeme maslo a môžeme posypať lístkami tymianu. |