| Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře na PC | EET Účtenky | Rybář | Pletení | Recepty doma | Hromadné emaily | FormOffice | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Provensálská omáčka


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:19.1.2014

Ingredience:

1 vařané vejce na tvrdo
1 sterilovaná okurka
2 stroužky česneku
2 lžíce kečupu
3 lžíce zakysané smetany nebo bílého jogurtu
pepř,zázvor,sůl
majoránka
olej
ocet

Popis:

Vejce, okurku a česnek nastrouháme a promícháme s kořením. Kečup promícháme se smetanou nebo jogurtem. Vmícháme olej a směs koření s rozstrouhanými potravinami. Promícháme event. rozředíme vodou nebo mlékem. Dochutíme octem a solí.


Jít na recept Provensálská omáčka >>