| Omalovánky | Rybář | FormOffice | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Email šablony | EET Účtenky | Pletení | Domácí účto | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | DWN.cz | Recepty doma | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Přírodní řízek se zeleninovou přílohou | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: vepřová kýta | ||||||||
Popis: Maso naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Nejprve zprudka osmahneme na oleji a pak pozvolněji doděláme. Vlastně takto připravíme přírodní řízek. Mezitím oloupeme brambory a nakrájíme na plátky asi 1/2 cm, cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka, papriku na proužky, česnek na plátky. Všechno dáme do pekáče, posypeme vegetou a kmínem, polejeme olejem a promícháme. Trochu podlijeme vodou. Přikryjeme alobalem a pečeme v troubě asi 30 minut. Potom alobal odstraníme a dopékáme odkryté, aby se směs trochu opekla. Případně dokořeníme. Podáváme s přírodním řízkem. |